• Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's
 • Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's

Tuinaanleg door een hovenier

Bij een tuinaanleg gaan we flink in uw tuin aan het werk. We hebben met elkaar kennisgemaakt en vaak hebben we al met elkaar om de tafel gezeten voor het tuinontwerp en beplantingsplan. Nu is de tijd gekomen dat onze tuinspecialisten alles tot in detail uitvoeren. Zij brengen machines, gereedschappen en materialen mee en zorgen dat alle afval wordt afgevoerd.

Het werk wordt zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd en we proberen uw buren zo min mogelijk tot last te zijn.  Aan het einde van het werk wordt alles keurig netjes opgeruimd en aangeveegd. Ook in de buurt als dat nodig is. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit die wij leveren geven we 5 jaar garantie op de bij u aangelegde tuin.

Heeft u al een tuinontwerp?
Prima, in een kennismakingsgesprek kunnen we dit samen bekijken. Als er al een werkplan of bestek is kunnen we aan de hand daarvan een offerte voor de aanleg maken. Is dat er niet, dan kijken we samen welke voorbereiding nog nodig is voor dat de aanleg van de tuin kan starten.

U werkt graag zelf in de tuin?
Leuk! Dan is het mogelijk om met ons mee te werken. Kijk eens bij ons 'Samen met....' concept, dat is vast iets voor u.

Een uitgebreid stappenplan vindt u hier.

Tuinaanleg in De Bilt, Utrecht en omstreken | Van Ginkel Tuinen