• Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's
 • Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's

Van Ginkel tuinspecialisten

Bunnikseweg 11
3732 HV De Bilt

............................

T. 030 - 221 08 08
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

............................

k.v.k. 300 373 14
BTW nr. NL8021.47.604.B.01

............................

Vanaf de A28 neemt u de afslag UMC, De Bilt en ga rechts af richting De Bilt. Sla, direct over de snelweg de eerste doodlopend weg, rechtsaf. Dit is de Bunnikseweg.

Vanaf De Bilt volgt u de Universiteitsweg richting het UMC. Wanneer u bij een verkeersheuveltje komt, waar de weg van één baan naar twee banen gaat, neemt u de afslag links de doodlopende weg in. U rijdt dan op de Bunnikseweg.

van Ginkel tuinspecialisten is gevestigd op Nr. 11.

 

Contact-formulier
 1. Uw naam*
  naam
 2. Uw bedrijf
  bedrijf
 3. Uw email*
  email
 4. Onderwerp
  onderwerp
 5. Ongeldige invoer
 6. Uw vraag / bericht*
  bericht
 7. Ik ontvang graag Van Ginkel Nieuws
  Ongeldige invoer
 8. Captcha*
  Captcha   VerversOngeldige invoer