• Tuinontwerp laten maken door uw tuinspecialist | Van Ginkel Tuinen
  • Inventarisatie van uw wensen
  • Samen met… de ontwerpspecialist
  • Tuinontwerp laten maken door uw tuinspecialist | Van Ginkel Tuinen
  • Tuinontwerp voorbeelden met toelichting
  • Ontwerptekening tuin

Uw tuinontwerp maken

Waarom een tuinontwerp laten maken?
Een terras en gazon maken kan toch iedereen? Natuurlijk. Maar het gazon op een speciale manier overlaten gaan in het terras, dat is de toegevoegde waarde van een tuinontwerper. De overgangen in de tuin zo maken dat het één geheel wordt, maakt dat u zich beter voelt in uw tuin. Bekijk een aantal ontwerpen met toelichting.

Hoe pakken wij uw tuinontwerp aan?
In het kennismakingsgesprek hebben we afgetast of we elkaar goed begrijpen en wat voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast hebt u een indruk gekregen hoe we werken. We gaan nu het tuinontwerp voorbereiden door uw wensen te inventariseren. Kijken wat u belangrijk vindt, welke functies moet de tuin hebben en welke sfeer bij u past. De input verwerken we zoveel en zo goed mogelijk in het ontwerp.

Op kantoor ontstaat zo het schetsontwerp. Een praatstuk dat u een goed beeld geeft van hoe de tuin zal gaan worden. De tuinontwerper zal in deze fase goed uitleggen waarom er bepaalde keuzes gemaakt zijn. Soms worden nog enkele kleine wijzigingen doorgevoerd.

Als we het over de hoofdlijnen van het tuinontwerp eens zijn kunnen we beginnen met het beplantingsplan. Dit beplantingsplan wordt apart uitgewerkt. Wel kijken we alvast aan de hand van de inventarisatielijst en de foto's van beplanting wat het beste bij u en de tuin past en welke functie het moet hebben.

Zelf ontwerpen, uitbesteden of Samen met... ?

eigenontwerp

Zelf ontwerpen

U weet wat u wilt. Heeft een uitstekend ruimtelijk en technisch inzicht. Bent creatief en al jaren ervaring met tuinieren. Dan kunt u het basis tuinontwerp prima zelf maken.

Voordeel, het wordt helemaal uw tuin.

 ontwerptekening

Tuinontwerp van Ginkel tuinspecialisten

Er moet iets met de tuin gebeuren maar u weet niet goed hoe aan te pakken. U laat de vormgeving graag aan een professional met veel ervaring over.

Voordeel, u krijgt een creatief tuinontwerp passend bij uw wensen, huis en omgeving. Afhankelijk van de afspraken is dit inclusief beplantingsplan en werkplan.

samenmetontwerp

Samen met ... de ontwerpspecialist

U heeft de sfeer en de wensen goed geinventariseerd. Heeft al eens wat geschetst maar komt er niet goed uit. Mist nog wat professionele tips en trucs. Dan is een Samen met... de ontwerpspecialist ontwerpsessie een goede mogelijkheid.

Voordeel, door de interactie tussen u en de tuinontwerper wordt het helemaal uw tuin.   

Om meer gevoel te krijgen bij onze ideeën kunt u een gratis schetssessie afspreken.

Tuinontwerp laten maken door uw tuinspecialist | Van Ginkel Tuinen