• Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's
 • Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's

Tuinadvies op maat

Heeft u ook zoveel vragen over uw tuin?
Onze medewerkers delen graag hun kennis en ervaring, als ze in uw tuin aan het werk zijn. Natuurlijk kunt u ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken met Kees van Ginkel. In zo'n gesprek komen we al pratend, voor- en nadelen afwegend, meestal tot fraaie oplossingen. 

Kijk hieronder alvast voor een paar mogelijkheden.

Adviesrapport

U heeft een aantal specialistische tuinvragen. Niet alleen voor nu maar juist voor de langere termijn. Kees van Ginkel komt graag langs om te inventariseren en te adviseren. U bepaalt, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, samen met hem, het plan van aanpak. Vaak is het fijn om een rapportage hiervan te hebben. Hier zijn wel kosten mee gemoeid maar die spreken we altijd duidelijk van te voren met u af. Van Ginkel tuinspecialisten heeft een netwerk van professionele bedrijven om zich heen verzameld. Zo kan altijd de juiste expertise ingeschakeld worden.

Tuintips

Op deze site vindt u een aantal groene weetjes en tuintips. Elke maand komen er nieuwe weetjes en tips bij. Zo ontstaat een database waar u veel antwoorden op uw vragen kunt vinden. Toch nog een vraag? Ga naar de home of contact pagina en stel ons uw vraag.

Samen met...

U werkt graag in de tuin maar loopt steeds tegen dingen aan waar u geen raad mee weet. Wat is er dan prettiger om samen met de vakman in uw tuin te werken? U krijgt dan gelijk tips en advies. Welke tak snoei ik wanneer? Wat kan ik scheuren en wanneer? Hoe snoei ik snel en efficient een haag, en met welk gereedschap? Spreekt u dit aan? Dan is het samen met ... de onderhoudspecialist zeker iets voor u. 

Kennismaken

Geen idee wat u met de tuin wilt? Eerst even aftasten?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tuinadvies en handige tuin tips van uw hovenier | Van Ginkel Tuinen