• stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's
 • Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's

Voorbeeld tuinaanleg

Hoe gaat de aanleg van uw tuin in z'n werk?

We hanteren een vaste werkwijze bij tuinaanleg. Uw wensen staan centraal en aan de hand van die wensen bekijken we de mogelijkheden. Hier kan een goede inventarisatie bij helpen. Is alles echt duidelijk? Dan kan het tuinontwerp gemaakt worden. Wanneer de vormgeving duidelijk is kan het beplantingsplan en het werkplan verder worden uitgewerkt. Als alle keuzes gemaakt zijn en de investering duidelijk is, gaan we aan de slag.

Hier vindt u enkele voorbeelden van tuinontwerpen.

Bekijk ook eens de voorbeeld projecten en de ervaringen van onze klanten. 

 

Voorbeeld tuinaanleg