• Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's
 • Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's

Kosten tuinaanleg

De kosten van de aanleg van een tuin zijn sterk afhankelijk van de verschillende elementen (vijver, erfafscheiding, soorten verharding) in de tuin. Daarnaast speelt de gewenste kwaliteit natuurlijk ook een rol.

Hieronder enkele indicaties

  aangelegd voor de lange termijn
kostenindicatie per m2
tot 75 m2   € 150 - € 300
75 - 200m2   € 100 - € 150
200 - 500m2   € 75 - € 100
meer dan 500m2   vul het formulier in

ontwerp werkplan

'Een goede voorbereiding is het halve werk'. Daar staan we ook volledig achter. Bij de aanleg van een tuin is het belangrijk een goed tuinontwerp te maken. Een goed doordacht plan voorkomt teleurstellingen en extrawerk achteraf. Dit kan een hoop kosten besparen. De kosten van de voorbereiding varieren van 5% tot 15% van de aanlegkosten.

 

kosten nieuwbouw tuin

De keuken is duurder geworden dan gedacht. De badkamer idem dito. Als het budget voor uw tuin hierdoor beperkt is, geef ik u de volgende tip. Laat het grondwerk in ieder geval zorgvuldig uitvoeren. Dat is de basis, het fundament, van uw tuin. Wanneer het grondwerk veel van uw budget opslokt, plan de tuinaanleg dan in fases. Op deze manier kunt nog jaren van uw tuin genieten.  

 

kosten tuinrenovatie

Bij een tuinrenovatie  heeft u te maken met de bestaande situatie. Gooit u de hele tuin op z'n kop? Wat is aan vernieuwing toe? Hoe aan te pakken? Allemaal van invloed op de kosten. U kunt zelf zorgen dat de elementen die niet worden hergebruikt in uw tuin al zijn verwijderd. Hiermee kunt u veel kosten besparen. Ook bij tuinrenovatie is een goed plan vooraf aan te raden. Hiermee voorkom je teleurstellingen achteraf.

 

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierin kan Kees van Ginkel u meer vertellen over de aanpak en de kosten.

 

 

 

 

 

Vrijblijvende kosten aanvraag

Kosten tuinaanleg
 1. Uw naam*
  naam
 2. Uw email*
  email
 3. Uw telefoonnummer*
  onderwerp
 4. Vierkante meters*
  Ongeldige invoer
 5. Wilt u een ontwerp?*
  Ongeldige invoer
 6. Type werkzaamheden*
  Ongeldige invoer
 7. Opmerkingen
  bericht
 8. Ik ontvang graag Van Ginkel Nieuws
  Ongeldige invoer
 9. Captcha*
  Captcha   VerversOngeldige invoer