• Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's
 • Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's

Kosten hovenier

Wat kost een hovenier? Altijd een lastige vraag.
Wat verwacht u van een hovenier? Ook een lastige vraag....
Wel belangrijke vragen, want u bent op zoek naar iemand die wat voor u in de tuin kan doen. U hebt daar geld voor over, maar wat en hoeveel kan je daarmee in de tuin doen.......

Onze uitgangspunten

Wij willen onze toegevoegdewaarde en kennis in zetten bij uw tuinvraag. U vraagt naar een nieuwe schutting. Gaat het om zo goedkoop mogelijk.....hoe lang moet hij mee gaan....welke materialen......waarom een schutting......alleen een schutting of net even die draai er aan geven dat het nog veel leuker wordt in uw tuin. Geen dure oplossingen maar door meedenken er net even wat 'meer' van maken.

 

Tuinonderhoud kosten

Een voorbeeld: een hoveniersploeg is één dag in uw tuin bezig met een grote voorjaarsbeurt
inclusief reistijd, groenafval, bemesting en machine gebruik moet u rekenen op ongeveer € 1000,- incl. BTW.

We hebben keuze uit meerdere tuinonderhoudspakketten.

Als u graag zelf in de tuin werkt en toch vakkundige hulp wilt, kunt u samen met de onderhoudspecialist aan de slag gaan.

Tuinonderhoud kan ook op regie basis uitgevoerd worden (uurtje factuurtje). De uren, materialen en machines worden dan achteraf gefactureerd. De tarieven varieren van  € 20,- voor een leerling/stagiair tot € 58,- incl. BTW voor een allround hovenier. 

 

Tuinontwerp kosten

De kosten voor een tuinontwerp zijn o.a. afhankelijk van de grootte van de tuin, van de wensen en van de gekozen werkwijze.
De kosten liggen tussen de € 250,- en de € 1500,- incl. BTW
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u aan huis, kan Kees van Ginkel een voorstel doen voor de ontwerpkosten.

Heeft u zelf veel ideeën? Wilt u graag samen met de ontwerpspecialist aan uw keukentafel een ontwerp maken?
Een ontwerpsessie kost € 285,- incl. BTW.
Lees voor meer informatie de pagina samen met de ontwerpspecialist.

Wilt u eens kennismaken en proeven of de ideeën en werkwijze van ons bedrijf bij u passen ?
Maak dan een afspraak voor een gratis schetsessie van 30 minuten.  

 

Tuinaanleg kosten

De kosten van de aanleg van een tuin zijn sterk afhankelijk van de verschillende elementen (vijver, erfafscheiding, soorten verharding) in de tuin. Daarnaast speelt de gewenste kwaliteit natuurlijk ook een rol.
Hieronder enkele indicaties:

 • 75 - 200m2 aangelegd voor de lange termijn € 100 - € 150 per m2
 • 200 - 500m2 aangelegd voor de lange termijn € 75 - € 100 per m2
 • tot 75m2 kleine stadstuin exclusief aangelegd voor de lange termijn€150 - € 300 per m2

 

Tuinadvies

Tuinadvies is handig als u een specifiek 'tuin' probleem heeft. Een professionele kijk op de tuin kan u dan weer snel op weg helpen. Eén van onze tuinspecialisten komt bij u langs. Onze ervaring met onderhoud en aanleg van tuinen zorgt er voor dat we u goed kunnen adviseren. Ook hebben we een groot netwerk van professionele bedrijven die we kunnen inschakelen als dit nodig is.

Het eerste kennismakingsuur is vrijblijvend. Hierna geldt een tarief van
€ 75,- incl. BTW per uur voor adviseren en rapportage.

 

Kosten hovenier