• Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's
 • Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's

Kennismakingsgesprek

Wat gaan we doen in een kennismakingsgesprek?

Een tuinontwerp laat u niet zo vaak maken. En wat te doen als uw tuin een oerwoud aan planten is geworden? Kan ik een klein stukje van de tuin aanpassen of alleen het terras veranderen? Allemaal vragen waar we samen proberen uit te komen in dit kennismakingsgesprek. Wij kijken of we wensen kunnen vertalen naar praktische en betaalbare oplossingen. Hebben we het gevoel dat 'de klik' er is dan gaan we verder.

Dat kan zijn:

 • Tuinontwerp
 • Aanpassen van een deel van de tuin zonder ontwerp
 • Beplanting aanpassen
 • Snoeionderhoud
 • Grasonderhoud
 • etc

Afspraken voor tuinonderhoud kunnen vaak tijdens het kennismakingsgesprek al gemaakt worden. Inventariseren van uw wensen en opmeten van de tuin voor een tuinontwerp kan ook wel vaak in het eerste gesprek. In sommige gevallen wordt het inventariseren ook op een later moment gedaan.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend (eerste uur).
Interesse?

 

maak een afspraak

Kennismakingsgesprek