• Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's

Uw hovenier voor stadstuinen in Utrecht 

Bij een kleine stadstuin komt gek genoeg het nodige kijken. De beperkte ruimte die een stadstuin biedt vergt inzicht en ervaring om daar echt iets moois van te maken. Van Ginkel Tuinspecialisten uit De Bilt is bij uitstek een hovenier die raad weet met stadstuinen in Utrecht. Tuinspecialist Kees van Ginkel heeft al menig stadstuin en binnenplaats in Utrecht ontworpen. Hij weet precies hoe de beperkte ruimte optimaal benut kan worden. Hij maakt van een stadstuin een echt mooi stukje groen waar u de drukte van de stad heerlijk kunt ontvluchten.

Logistieke uitdagingen in hartje Utrecht

Bij het realiseren van een stadstuin komt echter meer kijken dan alleen mooie en slimme oplossingen voor de beperkte ruimte. De uitvoering van de werkzaamheden is voor de hovenier vaak ook een uitdaging. In de nauwe straatjes van Utrecht centrum manoeuvreren met een hoveniers bus en het benodigde materieel. Vaak is er ook geen achterom, waardoor al het materiaal en materieel door of zelfs over het huis moet. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding en kennis van de mogelijke knelpunten. Bij de aanleg van een stadstuin doorlopen we daarom ook vrijwel altijd het gehele traject met u. Van inventariseren, ontwerpen, logistiek tot en met de aanleg.

Wilt u weten wat we voor moois van uw stadstuin in Utrecht kunnen maken?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

De hovenier voor stadstuinen in Utrecht | Van Ginkel Tuinen