• Houten

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

  ontwerp en aanleg nieuwbouw tuin

   

  'Alle seizoenen door genieten van je tuin' is het motto van Van Ginkel tuinspecialisten. Naast dat genieten zou een ander motto kunnen zijn: 'Alle seizoenen door betrokken bij je klanten'. Zo hebben wij dat in elk geval ervaren de laatste vier seizoenen.

  Bekijk de foto's
 • Achtertuin Utrecht 2013

  Achtertuin Utrecht 2013

  Ervaring - Achtertuin Utrecht 2013

  Door van Ginkel's goede ideeën, vakmanschap en eerste kwaliteit materiaal en planten, hebben wij nu een prachtige achtertuin. Het hele traject van een eerste overleg over het wensen lijstje via ontwerp en uitvoering tot en met een tuinonderhoudadvies en nazorg is vlot en naar volle tevredenheid verlopen. Het heeft ons verrast dat een kleine stadstuin zo'n grootse uitstraling kan krijgen.

  Bekijk de foto's
 • stadstuin Utrecht

  renovatie stadstuin

  renovatie stadstuin

  Begin vorig jaar hebben we besloten om langer in ons huidige huis te blijven wonen. Één van de weinige minpunten was de tuin. Met name het gebruik van de ruimte en misschien nog belangrijker toegang tot de tuin, stonden het genieten in de weg. Wij hadden behoefte aan een goede hovenier en zodoende kwamen we bij Kees van Ginkel terecht. Van het eerste ontwerp tot en met de laatste oplevering ben ik zeer tevreden over de samenwerking.

  Bekijk de foto's

Van Ginkel, uw tuinspecialist uit De Bilt

Kees van Ginkel en Helen van der Vliet vormen samen met hun medewerkers Van Ginkel Tuinspecialisten in De Bilt. Als klein familiebedrijf kennen we onze tuinspecialisten door en door. Elk van onze tuinspecialisten heeft zijn eigen expertise. Wat iemand leuk vindt, daar is hij of zij meestal ook goed in. Wij zorgen dan ook dat de juiste man op de juiste plaats werkt.

Onze klanten complimenteren ons met de geweldige medewerkers die we hebben. Behulpzaam, attent, netjes, harde werkers die ook nog even de vuilnisbak buiten zetten of de goot schoonmaken als het zo te pas komt. Iedereen werkt al meer dan 6 jaar binnen het hoveniersbedrijf wat zorgt voor een geolied team. Dat maakt Van Ginkel echt een tuinspecialist waar u op kunt vertrouwen! Van Ginkel Tuinspecialisten is een hovenier uit De Bilt, maar wij verrichten uiteraard ook hovenierswerkzaamheden in Utrecht, Zeist, Houten, Bilthoven en omstreken.

Over de tuinspecialist van De Bilt - nabij Utrecht | Van Ginkel Tuinen